Wat je krijgt bij the Delicate Preset Collection

  • The delicate preset kleur
  • The delicate preset zwart-wit
  • Aanvullende presets: extra contrast, extra soft, pop whites, film green, natural green, warmer skin tones, shaprer, nois reduction, hard grain, soft grain, lens correction off
  • Ebook met tips voor het maken van fine art foto's
  • Video uitleg voor het installeren van de presets
  • Video uitleg voor het gebruiken van de preset collectie & extra tips

ONTWIKKELD DOOR JESSICA JONGMAN fine art fotograaf 

Toen ik begon als fotograaf ben ik verliefd geworden op de lichte fine art stijl. Alleen lukte het me in het begin niet om deze stijl na te bootsen. Na jaren oefenen is het me gelukt om mijn eigen fine art stijl te ontwikkelen. Lichte, romantische foto's met een zachte film look. Omdat ik weet hoe lastig het is en hoelang het kan duren voordat je dé preset hebt ontwikkeld waar je echt blij mee bent, heb ik besloten om mijn preset collectie nu ook met jou te delen!

BEFORE & AFTER

Bewerk al je foto's met slechts 1 preset! THE DELICATE PRESET 

Speciaal voor alle fine art portret en bruidsfotografen die consistentie in hun foto's willen! Bewerk al je foto's altijd met slechts 1 kleuren preset en 1 zwart wit preset. Werk efficiënter en bespaar uren aan bewerkingstijd.

BEWERKING STAPPENPLAN | DEMO VIDEO

1. Voeg de preset toe aan je foto

2. Stel de belichting naar wens in

3. Pas de witbalans naar wens aan

WAT PRESET GEBRUIKERS ZEGGEN

"Ik ben super blij met de preset collectie! Hij werkt echt heel makkelijk. Ik hoef bijna niks aan te passen! Heerlijk en snel. Het resultaat is super! Dankjewel voor het versnellen van mijn workflow!"

Dit weekend de presets aangeschaft, wat een fijne aankoop! Zo ontzettend blij mee, waar ik voorheen nog heel erg veel aanpassingen moest doen om een foto zo te krijgen hoe ik het graag wilde (en dan nog niet echt tevreden was) heb ik mijn foto's nu heel erg snel helemaal naar mijn zin. Wat ik het moeilijkste vond was om het licht te krijgen zonder de foto's te flets werden. Met een vleugje Jessica lukt dat wel! Ik ben zelfs oude foto's gaan openen om deze opnieuw te bewerken. Van het urenlange gepruts voorheen heb ik wel veel geleerd, maar de super fijne presets maken het zoveel leuker!

VEEL GESTELDE VRAGEN

  • Wat heb ik nodig om de presets te gebruiken?  

De presets zijn voor Adobe Lightroom en werken het beste op RAW foto's omdat deze nog de meeste informatie bevatten, maar ook op JPG's zijn ze toe te voegen.

  • Wanneer kan ik aan de slag met de presets?  

Tijdens het betaalproces maak je een account aan op Mintcourse. Hier kan je direct na betaling de presets downloaden. In het mapje vind je ook de uitleg video voor het importeren en gebruiken van de presets en de gratis gids voor het maken van fine art foto's.

  • Zijn de presets ook voor Photoshop?

Helaas zijn de presets niet voor Photoshop. Mocht er een Photoshop versie aankomen dan zal ik deze website updaten.

  • Ik weet niet zeker of de presets iets voor mij zijn, kan ik hierover mailen?  

Zeker! Bij twijfel kun je altijd een mailtje sturen naar education@jessicajongman.com

Heb je een andere vraag over de preset collectie, stuur dan een mailtje naar education@jessicajongman.com