JE HOEFT HET NIET ALLEEN TE DOEN

Laat mij je helpen om prachtige foto's te maken en je passie te ontwikkelen.

Je camera leren kennen, controle krijgen over het licht, weten hoe je klanten aanstuurt en je eigen bewerkingsstijl hebben is hoe jij jezelf kunt onderscheiden als fotograaf.. en ik heb alle tools voor jou klaar staan die jou zullen training om dit allemaal te leren.

ONLINE, OVERAL, LEVENSLANG TOEGANG

Best Selling Masterclasses

Online Masterclass

Shoot & Edit Like a Pro


De complete fotografie opleiding voor iedereen! Wil jij leren fotograferen als een echte professional? Misschien wil je de stap zetten om aan de slag te gaan met je eigen fotografie bedrijf of vind je het gewoon heel erg leuk om foto's te maken van je alledaagse leven. Deze Masterclass is voor iedereen die naar de next level wilt gaan met zijn foto's.

Ik leer jou hoe je goede foto's maakt vanuit je camera, deze bewerkt op hoog niveau en hoe jij geld kunt verdienen als fotograaf. Ben jij klaar voor deze stap?

Bekijk Masterclass

Online Masterclass

Basisfotografie


Heb jij een mooie camera thuisliggen alleen heb je geen idee hoe deze werkt? Kom je niet verder dan de automatische stand en snap je niet waarom het je niet lukt om mooie foto's te maken? Zijn je foto's vaak onscherp, overbelicht of juist te donker met ruis? Dan is deze Masterclass voor jou.

Dit is namelijk de énige masterclass die jij nodig hebt om jouw camera te leren instellen. Na het volgen van deze masterclass kom jij thuis met foto’s waar je trots op bent. Geschikt voor met elk merk en type camera!

Online Masterclass

Foto's Bewerken in Lightroom


Wil jij alles leren over het programma Lightroom en ontdekken hoe je jouw foto’s professioneel kunt bewerken, zonder dat je uren bezig bent? Dan is deze masterclass precies wat jij nodig hebt op dit moment!

In deze Masterclass neem ik je stap voor stap mee door het programma Adobe Lightroom Classic. Van het importeren, selecteren en bewerken van je foto’s tot aan het creëren van een snelle workflow en het exporteren van alle beelden. Na deze Masterclass zijn jouw foto's nooit meer hetzelfde.

Online Masterclass

Bruidsfotografie


De meest complete Masterclass waarin jij alles leert over het fotograferen van bruiloften. Van de volledige workflow, apparatuur, het vastleggen van alle momenten tot aan branding, marketing en het bepalen van prijzen!

Na het volgen van deze Masterclass ben jij er klaar voor om bruiloften te gaan boeken, kennismakingsgesprekken te volgen en prachtige beelden te maken. Ook kijk je achter de schermen mee bij 2 echte bruiloften. Are you ready?

Online Masterclass

Behind the Scenes Serie


Voel jij je soms onzeker tijdens fotoshoots, heb je het gevoel dat je vastzit in je fotografie reis of ben je gewoon toe aan een dosis nieuwe inspiratie? Dan is dit exact wat jij nodig hebt om jezelf als fotograaf verder te ontwikkelen.

Tijdens deze serie kijk je digitaal mee met een loveshoot, business shoot, zwangerschapsshoot en gezinsshoot. Je ziet precies hoe klanten worden aangestuurd, welke instellingen worden gebruik en hoe je om kunt gaan met verschillende locaties en lichtomstandigheden. Incl. extra tips & tricks.

"Ik heb jou cursussen gekocht en je hebt me enorm enorm hard geholpen! Ondertussen zijn we iets meer dan een jaar verder en ben ik stiekem toch al trots op wat ik bereikt heb. Had ik nooit durven dromen. Ik wil je nogmaals bedanken!"

FOTOGRAFIE STUDENT

Let's Get Personal

Offline Coaching & Workshops

Grow Together

Workshops & Meeloop Dagen


Zou je graag offline samen met met mij en een leuk groepje fotografen aan de slag willen gaan? Dat kan tijdens een offline event.

Ik organiseer regelmatig nieuwe, offline groepsworkshops over verschillende onderwerpen. Van het instellen van je camera, professioneel leren fotograferen tot aan fotobewerking. Daarnaast organiseer ik ('s zomers) ook fotoshoot meeloop avonden. Hierbij fotografeer je samen met mij en een aantal andere fotografen mooie beelden voor je portfolio.

Benieuwd naar de mogelijkheden en beschikbare data, klik snel verder!

Fotoshoot Meeloop Avond

Mentoring

1 op 1 Coaching Sessie


Zou je graag 1 op 1 met mij willen werken, alles kunnen vragen en persoonlijk advies krijgen? Dan is een mentorsessie voor jou.


Tijdens een mentorsessie staan jouw wensen centraal en gaan we dieper in op jouw pijnpunten. Loop je vast met je instellingen, vind je bepaalde situaties lastig om in te fotograferen, lukt de bewerking niet helemaal of heb je vragen over marketing? Samen kijken we waar jouw behoeftes liggen.

Benieuwd naar de mogelijkheden en pakketten, klik snel verder!

Dankjewel Jessica voor deze geweldige dag! Ondanks de grootte van de groep, 8 leerlingen, had jij alle tijd voor iedereen. Het was super leerzaam, inspirerend en geweldig goed verzorgd met een heerlijke high tea. Een van de beste workshops, zo niet de beste, die ik ooit gevolgd heb!!

IRENE - Student Offline Workshop

Before After

Verbluffende Resultaten van Studenten

Desiree van Dijk

"Ik heb denk ik sinds ik Lightroom ken altijd Lightroom (mobile) gebruikt. Maar nu mijn werk allemaal wat serieuzer word werd het echt tijd om met classic aan de gang te gaan. Dit voelde als een onmogelijke opgave. Maar met deze geweldige cursus van Jessica kwam ik erachter hoe easy het eigenlijk allemaal is! Thanks Jessica! En voor de twijfelaars, niet doen. Gewoon die cursus aanschaffen."

Manou Cornelissen

"Ik heb zo veel geleerd van je echt niet normaal! Ik zie me echt telkens groeien na elke les! Ik heb nog geen seconde spijt gehad dat ik cursussen heb gevolgd van je. Door jou heb ik eindelijk de stap genomen om echt iets te doen met fotografie. Ben je er echt dankbaar voor"

Klaar voor actie?

Volg een Gratis Fotografie Training

Gratis Fotografie Training:

Van de automatische stand af

Heb jij een mooie camera thuisliggen, alleen snap je hier eigenlijk niks van? Wil je meer leren over diafragma, sluitertijd en ISO maar weet je niet waar te beginnen? Meld je dan helemaal gratis aan voor deze online training.

Gratis Fotografie Training:

Bruidsfotografie

Lijkt het jou geweldig om bruiloften te fotograferen maar heb je geen idee wat hierbij komt kijken en hoe je kunt beginnen? Dan is deze uitgebreide training voor jou. Ik vertel je meer over apparatuur, welke momenten je moet vastleggen, de workflow na een bruiloft en hoe jij de start kunt maken als bruidsfotograaf.

Fotograferen deed ik altijd al super graag . Ik wou mij altijd al verdiepen in fotografie en ik wou ook altijd al mooie foto’s maken. Dankzij jou zijn mijn foto’s 1000x beter geworden. Zonder jou was mij dit echt nooit gelukt! Dankjewel voor al u tips en tricks. Heb zoveel geleerd van u cursussen! Ze zijn zo leerrijk!

FLORENCE - Online Fotografie Student

JESSICA JONGMAN

Fotograaf, Educator, Ondernemer

Share on InstagramShare on PinterestShare on LinkedInShare on TikTok

© 2022 Jessica Jongman B.V. | Algemene Voorwaarden | Privacy Policy