LET'S GROW TOGETHER!

Offline Workshops & Events

Zou je graag samen met mij en een groepje like-minded fotografen aan de slag willen gaan? Dat kan tijdens een groepsworkshop, meeloop dag of ander fotografie event. Scrol snel verder voor de mogelijkheden en beschikbaarheid.

Let's Grow Together

Offline Groepsworkshops


Tijdens een offline workshop ga je samen met mij en een groepje like-minded fotografen aan de slag om jezelf te ontwikkelen. Deze workshops zijn voor startende fotografen, maar ook voor fotografen die zich verder willen ontwikkelen op bepaalde gebieden.

Van workshops over het instellen van je camera, professioneel leren fotograferen tot aan fotobewerking en je specialiseren in een bepaalde niche. Deze workshops zijn een fijne combinatie van theorie en praktijk. Daarnaast is er ruimte om mij alles te vragen.

Workshops vinden plaats in mijn studio in Drunen, Noord Brabant.

 Bekijk Beschikbaarheid

Aankomende Workshops

Wanneer de datum nog niet bekend is kan je je aanmelden voor de wachtlijst. Je wordt dan als eerste op de hoogte gebracht van de nieuwe workshop.

Workshop

Shoot & Edit

🗓 25 februari 2023

Voor startende fotografen die naar the next level willen gaan met hun foto's. Een workshop met de perfecte variatie tussen theorie en praktijk. Inclusief portfolio shoot.

VOL

Aanmelden wachtlijst

Workshop

Shoot & Edit

🗓 25 maart 2023

Voor startende fotografen die naar the next level willen gaan met hun foto's. Een workshop met de perfecte variatie tussen theorie en praktijk. Inclusief portfolio shoot.

VOL

Workshop

Brandingfotografie

🗓 1 april 2023

Wil jij alles leren over branding fotografie en je portfolio gelijk aanvullen? In deze workshop ga je samen met mij en een klein groepje fotografen aan de slag. Na weet jij hoe je aan de slag kunt gaan met de voorbereiding, aansturing en nabewerking van een business shoot.

1 plekje beschikbaar

Workshop

Basisfotografie

🗓 Binnenkort

Voor iedereen met een camera die wilt leren fotograferen. Tijdens deze workshop leer jij je camera zelf instellen en ontdek je wat hier allemaal bij komt kijken. Je leert alles over diafragma, sluitertijd, iso, scherpstellen en meer. Inclusief praktijk onderdeel.

8 plekjes beschikbaar

Dankjewel Jessica voor deze geweldige dag! Ondanks de grootte van de groep, 8 leerlingen, had jij alle tijd voor iedereen. Het was super leerzaam, inspirerend en geweldig goed verzorgd met een heerlijke high tea. Een van de beste workshops, zo niet de beste, die ik ooit gevolgd heb!!

IRENE - Student Offline Workshop

JESSICA JONGMAN

Fotograaf, Educator, Ondernemer

Share on InstagramShare on PinterestShare on LinkedInShare on TikTok

© 2022 Jessica Jongman B.V. | Algemene Voorwaarden | Privacy Policy