Jessica Jongman Education

HEY! I WANT TO HELP YOU! 

Ik geloof dat iedereen een fantastische fotograaf kan worden, en het is mijn doel om jou hierbij te helpen!

Mijn fotografie avontuur begon ik zonder fancy apparatuur. Ik had niet de beste middelen en kennis tot mijn beschikking, it was just me and a dream.. En vooral heel veel doorzettingsvermogen. Uiteindelijk verliet mijn studie om full time fotograaf te worden en dat is de beste beslissing geweest die ik ooit heb gemaakt! 

Al snel kreeg ik vragen van andere fotografen hoe ik het deed, hoe ik zo snel kon groeien en dat was het moment dat ik besloot om mijn kennis met andere te gaan delen! Ik merkte dat andere fotografen zien slagen mij zo enthousiast maakte dat ik steeds meer en meer ben gaan delen.

Uiteindelijk groeiede het zo dat ik mijn eigen online 'leerschool' heb ontwikkeld zodat ik fotografen uit heel Nederland en België kan helpen, zonder dat ze hun huis hoeven te verlaten!

Om iedereen te kunnen helpen bied ik zowel gratis als betaalde producten aan. Op dit moment geef ik verschillende online cursussen en challenges, heb ik meerdere preset collecties uitgebracht en kan je verschillende ebooks van mij lezen. Dus of je nou hobby fotograaf, startende fotograaf of al een meer ervaren fotograaf bent, het lijkt mij fantastisch om jou verder te kunnen helpen!

HEY! I WANT TO HELP YOU! 

Ik geloof dat iedereen een fantastische fotograaf kan worden, en het is mijn doel om jou hierbij te helpen!

Gratis online training:

'Let's go pro'


leren fotograferen

Wil jij je fotografie skills naar the next level gaan tillen? Wil jij van je hobby je werk maken, je ideale klant gaan aantrekken en meer gaan verdienen? Dan is deze gratis training voor jou! Hierin ga ik jou vertellen wat nodig is om nu naar het volgende niveau te gaan!! (Let op, deze training is tijdelijk dus meld je snel aan!) 

GRATIS AANMELDEN

De complete shoot & edit cursus


Maak mooie foto’s in elke lichtsituatie, leer alles over de aanpak van een fotoshoot en je klanten contact, bewerk je foto’s sneller en beter dan ooit én zet jouw fotografie bedrijf succesvol op de kaart!

Cursus basisfotografie


Na het volgen van deze cursus kan jij je camera helemaal zelf instellen en fotografeer je nooit meer op de automatische stand. Deze cursus leert jou de foto’s maken die je altijd al wilde maken!

Cursus Foto's bewerken


In een van mijn meest populaire cursussen, leer ik jou foto’s bewerken in Lightroom. Van begin tot eind leer jij Lightroom kennen. Daarnaast kan je ook meekijken in mijn eigen fotobewerking.

Cursus bruidsfotografie


Dé cursus waarin jij alles leert over het fotograferen van bruiloften, de workflow, apparatuur, marketing en het bepalen van prijzen. Én daarnaast kijk je LIVE mee tijdens 2 ECHTE bruiloften! Wil jij alles leren? This is for you!

Cursus Success On Stories 365


Dé cursus voor ondernemers die er klaar voor zijn om (meer) klanten uit Instagram te halen. In deze cursus leer ik hoe jij Instagram stories strategisch in kunt zetten voor jouw bedrijf! Voor ondernemers die zowel diensten aanbieden als fysieke of online producten.

Desktop presets


Delicate Preset Collectie voor Lightroom Desktop 

Pure Preset Collectie
voor Lightroom Desktop 

L&A Preset Collectie voor Lightroom Desktop 

Mobile Presets


Newborn Love
voor Lightroom Mobile 

Black & White
voor Lightroom Mobile 

Light & Airy
voor Lightroom Mobile 

Tell me more


Ik wil me aanmelden, hoe werkt het precies?!

1.

Meld je aan voor een cursus of schaf een ebook / preset collectie aan. Per mail ontvang je de bevestiging en krijg je de factuur toegestuurd.

2.

Na betaling kan je jouw aankoop direct terugvinden in je eigen account op Mintcourse. 

3.

Volg de cursus of ga aan de slag met jouw ebook of preset collectie. Je hebt levenslang toegang dus je kunt alles zovaak als je wilt opnieuw bekijken.