jjp logo

Light & Airy Preset Collectie voor lightroom Desktop

light and airy presets

Dé light & airy preset collectie waarmee je ALTIJD PRACHTIGE, DROMERIGE foto's kunt creëren  

Created with care & love!  

JE HERKENT HET WAARSCHIJNLIJK WEL..  

> Je spendeert uren aan het bewerken van je foto's om de juiste kleuren te vinden en je twijfelt of het wel mooi is.  

 >Je houdt van dromerige foto's, lichte kleuren en mooie huidtinten, alleen het lukt je maar niet om dit te creëren.  

> Je worstelt met consistentie in je foto's. Elke fotoshoot ziet er weer net anders uit.  

> Je hebt al eerder geld verspild aan andere presets, maar je wordt elke keer weer teleurgesteld omdat ze niet altijd werken.

I've been there.. Ik snap precies hoe jij je voelt. Het heeft mij jaren gekost om eindelijk de juiste preset te ontwikkelen die op AL mijn foto's werkt. En nu ben ik bereid om mijn geheime ingredienten met jou te delen!

Nu slechts €59 (ipv €89)

HAAL NU ALLES UIT JOUW FOTO'S MET DE LIGHT & AIRY PRESETS

Before + After (L&A Preset Romance)

Na jaren worstelen met de juiste bewerking, de mooiste kleuren creëren en na constant aanpassingen maken... HEB IK DE LIGHT & AIRY PRESET COLLECTIE ONTWIKKELD Het heeft voor mij zoveel veranderd om zo snel, efficiënt en consistent mijn foto's te bewerken!

ONTWIKKELT DOOR JESSICA JONGMAN

WAT KRIJG IK BIJ DE LIGHT & AIRY PRESET COLLECTIE?  

 •  14 presets te gebruiken in Lightroom
 •  11 kleur presets, 3 zwart-wit presets 
 •  3 Bonus presets voor extra toevoeging
 •  eBook met uitleg over het gebruik van presets
 •  eBook met tips voor het maken van light & airy foto's 

[De presets zijn alleen geschikt voor de desktop versie van Adobe Lightroom Classic]


Neem niet alleen mijn woord aan:

dit is wat gebruikers van de L&A presets zeggen:

reviews lightroom presets

Light & Preset Collectie 

GESCHIKT VOOR ALLE SOORTEN FOTOSHOOTS bruiloften - portretten - newborns - families - en meer

Light & Airy - Sweet

Light & Airy - Soft

Light & Airy - Dreams

Light & Airy - Bright

Light & Airy - Flower

Light & Airy - Romance

Light & Airy - Matte

Light & Airy - Forever

Light & Airy - Love

Light & Airy - Pastels

Light & Airy - Happy

Light & Airy - Lovely

Light & Airy - Lively

Light & Airy - Perfect

Ga nu aan de slag voor slechts €89 €59

DE BONUS!

Je ontvangt 2 gratis ebooks!  

 •  L&A Preset Gids
 •  4 Stappen naar light & airy foto's  

Om jou niet in het diepen te gooien met alleen de presets heb ik twee hele handige ebooks ontwikkeld! In de L&A Preset Gids leg ik stap voor stap uit hoe jij de presets kunt gebruiken en wat de handigste manier is. Ook laat ik je zien hoe je o.a. kleurtinten kun beïnvloeden zodat de preset die jij gebruikt helemaal bij jou aansluit. Gebruik deze gids dus zeker als je aan de slag gaat met de presets! In het andere ebook lees je de belangrijkste geheimen voor Light & Airy foto's zodat de presets nog mooier uitkomen op jouw foto's!  

Resulaten van fotografen

"Dit is precies wat ik zocht! Ik ben zoveel blijer met mijn foto's!"

Het lukte me maar niet om mijn foto bewerking voor elkaar te krijgen zoals ik het zou willen. Ik had iets in mijn hoofd, alleen dat lukte me maar niet! Ik liep er tegen aan dat ik mijn foto's niet kon afleveren aan klanten zoals ik wilde. Toen ik de presets van Jessica zag besloot ik om deze te proberen, want ik wilde mooie foto's afleveren aan mijn klanten. Nadat ik ze had toegevoegd aan Lightroom kon ik ze super makkelijk gebruiken.

Toen ik de presets voor het eerst gebruikte dacht ik echt 'wauw'! Dit is precies wat ik wilde en zocht! Ik was al lang opzoek naar presets en gelukkig heb ik nu de juiste gevonden! :) Ik ben zoveel blijer met mijn foto's! Ik krijg nu mooie lichte foto's en kan ze precies naar mijn smaak maken!

- Nathalie


Dit weekend de presets aangeschaft, wat een fijne aankoop! Zo ontzettend blij mee, waar ik voorheen nog heel erg veel aanpassingen moest doen om een foto zo te krijgen hoe ik het graag wilde (en dan nog niet echt tevreden was) heb ik mijn foto's nu heel erg snel helemaal naar mijn zin. Wat ik het moeilijkste vond was om het licht te krijgen zonder de foto's te flets werden. Met een vleugje Jessica lukt dat wel! Ik ben zelfs oude foto's gaan openen om deze opnieuw te bewerken. Van het urenlange gepruts voorheen heb ik wel veel geleerd, maar de super fijne presets maken het zoveel leuker!

- Irma


"Ik ben super blij met de preset collectie! Hij werkt echt heel makkelijk. Ik hoef bijna niks aan te passen! Heerlijk en snel. Het resultaat is super! Dankjewel voor het versnellen van mijn workflow!"

- Maaike

"De presets bevallen super goed! Ik werk alleen met Lightroom en had zelf wel al wat presets gemaakt, maar het was nog niet helemaal naar mijn zin. Toen ik deze presets ging gebruiken zag ik al gelijk een groot verschil, vooral in de kleuren! Door de Light en Airy presets los te laten op mijn foto's is alles nog mooier!"

- Mariëlle van Hamont Photography


Voordat ik de presets gebruikte liep ik er tegen aan dat ik de kleuren niet kreeg zoals ik wilde, zelfs na uren proberen. Daarbij wilde ik het dromerige wat meer creëren maar ook dat lukte niet. Toen ik de voorbeeld foto’s zag van de Light & Airy preset collectie dacht ik, dat is wat ik wil! Het was erg gemakkijk om de presets te gebruiken en ook hebben de gidsen die bij de preset collectie zitten mij goed geholpen! Toen ik de presets voor het eerst toepaste zag ik gelijk dat dit al veel meer in de buurt kwam van hoe ik het graag wilde! Want een fijn gevoel dat het nu uit de vingers komt. De presets hebben mij geholpen vertrouwen te geven in mijn werk! 

- Benthe

VEEL GESTELDE VRAGEN

 • Wat heb ik nodig om de presets te gebruiken? De presets zijn alleen voor Adobe Lightroom Classic. De presets werken het beste op RAW foto's omdat deze nog de meeste informatie bevatten, maar ook op JPG's zijn ze toe te voegen.
 • Kan ik de presets ook op mijn telefoon gebruiken? Nee. De presets zijn uitsluitend voor de desktop versie van Adobe Lightroom
 • Kan ik gelijk aan de slag met de presets? Yes! Tijdens het betaalproces maak je een account aan op Mintcourse. Hier kan je direct na betaling de presets en de ebooks vinden op je Mintcourse account.
 • Kunnen deze presets een slechte foto verbeteren? De presets kunnen zeker veel doen voor slechte foto's en ze omtoveren tot mooiere foto's. Let echter wel op dat o.a. het licht gebruik een belangrijke rol speelt. Hierover lees je alles in het eBook dat je bij deze preset collectie krijgt.
 • Ik weet niet zeker of de presets iets voor mij zijn, kan ik hierover mailen? Zeker! Bij twijfel kun je altijd een mailtje sturen naar education@jessicajongman.com

YES YES YES!

Ik wil nu ook altijd snel en makkelijk, lichte en dromigere foto's maken met natuurlijke huidtinten! Ik ben er klaar voor om nu echt een sterk consistent portfolio op te bouwen!

©2021 Jessica Jongman Photography | All Rights Reserved.