ONLINE CURSUS FOTO'S BEWERKEN


Let's do this!

AANMELDEN VOOR DE CURSUS

Maak jij mooie foto's met je camera, alleen is het tijd om je foto's nu naar the next level brengen?

Wil jij dat je foto's er mooier, of eigenlijk zelfs fantastisch uitzien?! Dan ben jij op de juiste plek!

Lightroom is namelijk hét bewerkingsprogramma dat door professionele fotografen wordt gebruikt. En met deze cursus ken jij binnen de kortste keren alle fijne kneepjes van dit programma!  

AANMELDEN VOOR DE ONLINE CURSUS

HET PROBLEEM


Herken jij je hierin?  

 • Je importeert foto's in Lightroom, alleen je hebt vervolgens geen idee waar alle foto's zijn gebleven.
 • Je hebt geen goede structuur in je fotobestanden en raakt hier iedere keer weer gefrustreerd door.
 • Je snapt niet hoe je van alle honderden foto's die je hebt gemaakt, alleen de beste foto's kunt bewerken in Lightroom.
 • Je bent uren bezig met het bewerken van je foto's en achteraf ben je helemaal niet blij met het eindresultaat.
 • Je mist de 'wauw factor' in je foto's.
 • Je bent gefrustreerd dat je niet snapt hoe je nou goed aan de slag kunt gaan met Adobe Lightroom.  

Als dit voor jou herkenbaar klinkt, maak je dan geen zorgen!  

Dit is heel normaal.  

Zo voelde ik me ook toen ik net begon met Lightroom.


En daarom heb ik deze cursus voor jou gemaakt!

GOED NIEUWS


Na het volgen van deze cursus:

 • Kan jij in één keer je foto's op de juiste manier importeren 
 • Ben je nooit meer je foto's kwijt en is alles goed georganiseerd
 • Maak jij in een handomdraai een selectie van alle goede foto's 
 • Creëer je een 'wauw factor' in al je foto's
 • Komen foto's tot leven door jouw bewerking
 • Sla je foto's vol trots op in jouw eigen stijl
 • Ben je nooit meer oneindig aantal uren bezig met het bewerken

Het enige dat je nodig hebt is een super duidelijke uitleg.  

OTMOET JE LERAAR


Jessica Jongman Photography

Hi, ik ben Jessica!

Ik ben een fulltime bruidsfotograaf en fotografie educator. Ik mag de liefde vastleggen van de leukste mensen door heel Nederland en België, en help daarnaast elk jaar meer dan 1000 fotografen met het maken van mooie foto's. 

Maar ook in ben maar ergens begonnen..

Fotograferen was eerst alleen een grote hobby. Ik vond het fantastisch om te doen, maar op een gegeven moment wilde ik meer. Ik wilde meer uit mijn foto's halen en ze een professionele uitstraling geven.

Ik had eindelijk mijn camera onder controle en merkte dat ik al heel blij was met mijn foto's, alleen ik miste net die extra touch in elke foto.

Het werd tijd dat ik me ging verdiepen in het bewerken van foto's. Ik wist namelijk dat alle pro's ook hun foto's bewerkte, dus dat moest ik ook. Adobe Lightroom leek hier het perfecte programma voor.

Toen ik voor het eerst Lightroom opende was het één groot dolhof voor mij. Ik was steeds al mijn foto's kwijt en kon mijn weg lastig vinden, er waren zoveel opties..

In de ontwikkel module deed ik eigenlijk maar wat. Ik wist in mjn hoofd wat ik wilde alleen het lukte me niet om dit ook daadwerkelijk uit te voeren. 

Ik kreeg de kleuren niet zoals ik wilde en bleef constant worstelen met het juiste licht. Maar na elke dag Lightroom te gebruiken weet ik nu precies wat ik doe en vind ik dit het meest geweldige programma voor fotobewerking. 

Het is echt zo zonde als jij dit programma hebt, alleen er niet optimaal gebruik van maakt! Daarom heb ik al mijn kennis over dit programma in één online cursus gestopt.

 Zo hoef jij hier niet net als ik jarenlang mee te strugglen. Maar weet jij straks binnen no time precies hoe jij je foto's mooi kunt bewerken in Lightroom.

Dus als jij er klaar voor bent om te stoppen met 'maar wat doen' in Lightroom, en je foto's naar een hoger niveau te tillen, dan gaat deze cursus alles voor jou veranderen!  

BEKEND VAN


rtl 4 jessica jongman
elsevier Jessica Jongman
Jessica Jongman the perfect wedding
Jessica Jongman bruid en bruidegom magzaine
Jessica Jongman girls of honour

CURSUS MODULES


Dit is wat jij gaat leren in deze cursus:

Module 1 Introductie

Introductie van de cursus foto's bewerken..

Module 2 Foto's importeren

In deze module leer je alles over hoe jij je foto's kunt importeren in Lightroom en een goede mappenstructuur aanmaakt, zodat je Lightroom snel blijft.

Daarnaast leer je hoe je foto's kunt selecteren in zowel Lightroom als Photomechanic.

Module 3 Ontwikkelen

In deze module neem ik je mee in de hele ontwikkel module van Lightroom. Je leer hoe je licht, schaduwen en contrast kunt aanpassen in je foto's. Hoe je kleuren veranderd, ruis uit foto's kunt halen, foto's kunt verscherpen en nog veel meer.

Ook leer je hoe je plaatselijke aanpassingen kunt maken, de huid kunt verzachten en plekjes of onderwerpen uit foto's kunt wegwerken. 

Module 4 Bewerken 

In deze module ga ik je laten zien hoe ik mijn foto's bewerk. Je kijkt mee over mijn schouder en ziet precies welke aanpassingen in maak.

Daarnaast laat ik je zien hoe je foto's in zwart wit kunt bewerken.

Module 5 Presets en workflow 

Deze module staat in het teken van een snelle en goede workflow ontwikkelen in Lightroom.

Je leert wat presets (voorinstellingen) zijn, hoe je deze kunt maken en gebruiken voor een snelle workflow..

Module 6 Exporteren 

In deze module ga ik je laten zien hoe je foto's kunt exporteren. Ik laat je zien welke export instellingen jij kunt gebruiken om je foto's op te slaan.

Module 7 Afsluiting 

Afsluiting van de cursus foto's bewerken in Lightroom.

Module 8 Bonus trouble editing

In deze laatste bonus module gaan we het hebben over trouble editing. Ik laat je zien hoe je een groene gloed kunt verwijderen uit foto's. Hoe je foto's met fel tegenlicht kunt bewerken. Hoe je grauwe foto's een frisse uitstraling geeft en hoe je binnen foto's bewerkt.

STUDENTEN REVIEW


"Lieve Jessica, sinds ik jouw cursus heb aangeschaft heb ik zoveel geleerd! Deze cursus foto's bewerken heeft echt mijn ogen geopend. Een hele nieuwe tak in mijn fotografie boom komt tot groei! Wat een nabewerking wel niet voor een foto kan doen. Ik heb leren bewerken, in RAW fotograferen en leer nog zoveel meer doordat je met allerlei effecten je foto anders kan maken. Mijn eigen stijl ontwikkelen komt ook langzaam! Bedankt voor deze kans om mezelf te ontwikkelen!"  

Jannette Sterk

STUDENTEN REVIEW


"Wanneer ik deze cursus van Jessica niet had gevolgd, had ik waarschijnlijk het grote Lightroom project opgegeven!"

foto's bewerken in lightroom cursus

"Van deze cursus heb ik zoveel geleerd. De eerste keer dat ik Lightroom opende snapte ik totaal niet wat alle schuifjes deden en hoe die met elkaar in verband stonden. Ik snapte überhaupt niet waarom fotografen zo lovend over dit programma waren en hoe ze prachtige bewerkingen uit dit ingewikkelde programma kregen. Maar naarmate ik verder in de cursus kwam, begonnen elementen op z'n plek te vallen. Door deze cursus leer je niet alleen hoe het programma in elkaar zit, je leert consistentie in je foto's te krijgen en je krijgt een snelle workflow aangeleerd. En vooral de bonus die verstopt zit in deze cursus heeft mij ontzettend geholpen. Wanneer ik deze cursus van Jessica niet had gevolgd, had ik waarschijnlijk het grote Lightroom project opgegeven!"  

- Marinda Pierik  

JA, DIT WIL IK OOK!

Direct - Onbeperkt - Levenslang Toegang

Eenmalige investering voor de rest van je leven!


Wanneer jij je aanmeldt voor deze online cursus, krijg je:

30+ exclusieve online lessen waarin jij leert hoe je foto's kunt importeren, exporten en bewerken in Lightroom + nog heel veel meer.

Gratis presets (voorinstellingen) om te installeren en een gratis template voor Lightroom shortcuts.

Gratis toegang to de speciale bonus module waarin je mee kijkt tijdens het bewerken van foto's die gemaakt zijn in lastige omstandigheden.

Direct na aankoop van de cursus levenslang toegang en altijd gratis de nieuwste updates.

MELD JE NU AAN VOOR:

€79,-
inclusief 21% BTW

 • Levenslang toegang
 • +30 diepgaande video's 
 • Gratis Lightroom presets
 • Bonus module over trouble editing
IK WIL DIRECT AAN DE SLAG!

ER IS MEER


Nu tijdelijk met te gekke bonus!

Je krijgt nu 4 exclusieve video's bij deze cursus over trouble editing van ruim 1 uur! t.w.v. €109,- 

cursus foto's bewerken in lightroom

Leer hoe je een groene gloed verwijderd uit foto's! 

cursus foto's bewerken in lightroom

Vind je foto's bewerken die zijn gemaakt met fel tegenlicht lastig? Dan is deze video voor jou!

cursus foto's bewerken in lightroom

Leer hoe je grauwe foto's kunt omtoveren naar frisse foto's!

cursus foto's bewerken in lightroom

Ik laat je zien hoe je verschillende binnen situaties kunt aanpakken in je bewerking.

STUDENTEN REVIEW


"Door deze cursus kan ik foto's nu beter nabewerken. Het verschil is echt enorm te zien!"

review cursus foto's bewerken in lightroom

Voordat ik deze cursus volgde deed ik altijd maar iets in Lightroom. Ik wist niet wat alle knoppen inhielden binnen Lightroom. Waar stond alles nou voor? Inmiddels weet ik dit wel door de cursus die ik heb gevolgd bij jou. Toen ik aan deze cursus begon wilde ik heel graag leren om mijn eigen stijl te creëren in Lightroom. Daarnaast wilde ik weten hoe je bepaalde technieken in Lightroom kon gebruiken. Toen ik deze cursus volgde had ik hier direct een goed gevoel over! Jessica praat erg rustig en legt duidelijk uit. Het was echt prettig om de cursus bij haar te volgen, alles werd netjes stap voor stap behandeld. Het heeft me geholpen nu verder te komen met lightroom(Ik snap er eindelijk wat van) en door deze cursus kan ik foto's nu beter nabewerken. Het verschil is echt enorm te zien!  

Ik zou de cursus zeker adviseren vooral aan mensen die net als ik altijd maar wat “doen”. Lightroom is zoveel meer! Door deze cursus leer je echt wat elk balkje in lightroom nu inhoud. Je leert hoe je je foto’s het beste kan opslaan en importeren. Je leert ontzettend goed hoe je lightroom het beste kan gebruiken. Ik ben echt heel blij dat ik deze cursus gevolgd heb en zou het iedereen aanraden! Bedankt Jessica !!!  

- Rebecca Bout  

DIT IS VOOR JOU


Aan het einde van deze cursus..

Kan jij ALLES uit je foto's halen dat erin zit en maak jij je foto's helemaal af naar jouw stijl.

foto bewerking

LET'S SUM THIS UP


Deze cursus is perfect voor jou als..  

 •  Jij het programma Lightroom hebt maar niet weet wat je ermee kan 
 • Je Lightroom wilt aanschaffen om je foto's nog mooier te maken
 • Je houdt van eenvoudige en duidelijke uitleg met veel voorbeelden
 • Je een hobby fotograaf bent
 • Je een professionele fotograaf bent of wilt worden
 • Je van je fotografie hobby je werk wilt maken
 • Je foto's wilt maken die er ECHT toe doen
Share on Instagram