Wat je krijgt bij the Pure Preset Collection

  • 6 prachtige kleuren presets voor Lightroom
  • 12 aanvullende presets voor o.a.: lenscorrectie, ruis verwijderen, extra korrel, verscherpen.
  • Video training met uitleg om de presets optimaal te gebruiken
  • Video uitleg voor het installeren van de presets

ONTWIKKELD DOOR JESSICA JONGMAN

Deze preset collectie ligt heel dicht bij mijn hart. Als er iets is waar ik blij van word, dan zijn het pure beelden met zachte tinten. Foto's die je dichterbij de natuur brengen en een je een puur, maar ook warm gevoel geven. Door de organische aardetinten straalt deze collectie veel rust en puurheid uit. Deze collectie heb ik zo ontwikkeld dat die perfect te gebruiken is voor fotografen die pure maar lichte foto's willen creëren, en voor fotografen die juist wat donkerdere, moody foto's willen maken. Hiervoor kan je de presets heel makkelijk aanpassen. (In de gratis video training die je bij deze collectie ontvangt laat ik dit zien).

Ben jij ook verliefd op de prachtige tinten in deze preset collectie, dan is dit voor jou!

BEFORE & AFTER

Bekijk hier de verschillende voorbeelden van de preset collectie! Met deze collectie kies jij zelf of je een pure lichte sfeer of juist een moody sfeer wilt creëren.

Pure Preset I

Pure Preset II

Pure Preset III

Pure Preset IV

Pure Preset V

Pure Preset VI

BESTEL DE PRESET COLLECTIE

Maak prachtige, pure fotot's met
THE PURE PRESET COLLECTION

Speciaal voor alle fotografen die willen werken met zachte aardetinten en meer consistentie in hun foto's willen! Bewerk al je foto's met slechts 1 druk op de knop. Werk efficiënter en bespaar uren aan bewerkingstijd.

HOE WERKT HET

1. Installeer de collectie
2.
Kies een preset
3. Stel de belichting in naar wens (licht/moody) en pas zo nodig de witbalans aan.

Bekijk onderstaande video voor alle uitleg en voorbeelden van de pure preset collection!

Inclusief Gratis Video Training

Om ervoor te zorgen dat jij ALLES uit deze preset collectie gaat halen, ontvang je bij deze collectie een gratis video training waarin ik je extra tips geef om optimaal gebruik te maken. Ik vertel je waar je rekening mee moet houden tijdens het fotograferen, wat je moet doen als je tegen bepaalde dingen aanloopt tijdens het bewerken en hoe jij je beelden eigen kunt maken.

Ik laat je zien hoe je heel gemakkelijk een lichte- of juist een moody foto creëert met deze preset collectie. Ook laat ik voorbeelden zien van foto's die ik op verschillende locaties heb gemaakt en deel ik hoe je bepaalde kleuren kunt terughalen of aanpassen in je foto. De preset collectie in combinatie met deze training is echt goud waard en gaat jouw foto's écht naar de next level tillen!

VEEL GESTELDE VRAGEN

  • Wat heb ik nodig om de presets te gebruiken?  

De presets zijn voor Adobe Lightroom Desktop en werken het beste op RAW foto's omdat deze nog de meeste informatie bevatten, maar ook op JPG's zijn ze toe te voegen. De presets zijn te gebruiken in zowel oudere Lightroom versies als de nieuwste versies.

  • Kan ik de presets ook op mijn telefoon gebruiken?

Als je een abonnement hebt bij Adobe en je bezit over de Mobile Lightroom versie dan kan je deze presets synchroniseren naar je telefoon. In de installatie video ga ik je laten zien hoe dit werkt.

  • De preset collectie haalt sommige kleuren eruit, kan ik deze ook terughalen als ik dat niet wil?

Zeker! In de gratis video training ga ik je dit precies laten zien. Houd er wel rekening mee dat deze presets juist zijn ontwikkeld om de aardetinten naar boven te halen en kleuren te verzachten.

  • Wanneer kan ik aan de slag met de presets?  

Tijdens het betaalproces maak je een account aan op Mintcourse. Hier kan je direct na betaling de presets downloaden. In het mapje vind je ook de uitleg video voor het importeren en gebruiken van de presets en de gratis gids voor het maken van fine art foto's.

  • Zijn de presets ook voor Photoshop?

Helaas zijn de presets niet voor Photoshop. Mocht er een Photoshop versie aankomen dan zal ik deze website updaten.

  • Ik weet niet zeker of de presets iets voor mij zijn, kan ik hierover mailen?  

Zeker! Bij twijfel kun je altijd een mailtje sturen naar education@jessicajongman.com

Heb je een andere vraag over de preset collectie, stuur dan een mailtje naar education@jessicajongman.com